Stallet idag! :)

Lovade att hjälpa Jatta hoppa Queenie idag, och då passade jag på att hoppa Corny också men han var väldigt osäker och då blev jag osäker. Därför bad jag Isabell hoppa upp på honom, hon som är mer van att hoppa än jag. Det var längesen hon hoppade honom och jag har aldrig sett hon rida honom så det var roligt! :) Då gick det betydligt bättre och jag hoppade honom själv sen.

Jatta frågade om jag skulle följa med ut på Kalles och se SwingFly, hon skulle bjuda på drinkar men nja, jag orkade inte. Stallfest är det iaf nästa fredag, då far jag nog dit! :)

1 juli

Ni är välkomna att ställa frågor om au pair livet om ni vill! :)
 
Behåller denna som en mer vardaglig blogg, med fokus på mitt hästliv. Och för att få skriva av mig.
 
Skulle egentligen ha umgåtts med Sandra och Erika ikväll men på grund av en envis huvudvärk struntade jag i det. Träffar hur som helst Erika imorgon då hon ska komma och rida Corny och jag ska rida Q! :)
Sedan är det efterlängtad dressyrträning för Vea på Onsdag! Längesen jag red för henne. Corny ska ha sitt marinblå schabrak från Hööks, vita lindor och jag antingen svarta ridbyxor eller beiga plus min Go for Gold piké från Hööks! :) Som även den är marinblå. Vi kommer vara så snygga! :) Funderar på att ta dressyrsadeln också, men sitter inte lika bra i den då den inte direkt är skön, så tror det blir allroundsadeln.
 
 
RSS 2.0